Powered by Google TranslateTranslate
Untitled photo

may 2020 Project National park Utrechtse Heuvelrug

Project biologisch bier Nationaal park Utrechtse Heuvelrug.

In 2018 werd een fotowedstrijd georganiseerd, vanwege het 15 jarig bestaan van het Nationaal park. Voor deze wedstrijd heb ik bovenstaande foto ingezonden. Het verhaal achter deze foto is eigenlijk heel bijzonder.

Gewoonlijk gaan we ruim voor de zonsopkomst op pad om zo voldoende tijd te hebben een goede standplaats te zoeken. Nu mag je deze locatie niet voor zonsopkomst bezoeken, dus vertrokken we deze keer later dan gebruikelijk. Toen we het gebied binnen liepen zagen we de eerste zonnestralen al verschijnen, dus wat doe je dan? Terwijl mijn fotomaatje de benen nam en naar een andere plek op zoek ging, maakte ik de best lastige keuze om gewoon de rust te nemen en te blijven waar ik mij bevond. Een juiste keuze deze keer.

Met deze foto heb ik de wedstrijd gewonnen, gewoon genomen bij een regenplas met nevel en de opkomende zachte zon. Wat een verrassing was dat met twee leuke prijzen, namelijk een mooie print op canvas en een weekendje logeren bij Kasteel Sterkenburg. De prijsuitreiking vond plaats op het prachtige Landgoed de Palzt.

Dit jaar kwam de volgende verrassing, de ontwikkeling van een biologisch blond biertje wat wordt geproduceerd op de Utrechtse Heuvelrug. Met dit biertje steun je de natuur in het Nationaal park. De vraag werd gesteld of mijn winnende foto gebruikt mocht worden voor het etiket van dit biertje. Daarnaast werd gevraagd of ik ook een andere foto had voor de verpakking van het 2-pack.

Wat een mooie verrassing was dit en dan komt er ook een zakelijke kant van het fotograferen om de hoek kijken. Want hoe maak je dan afspraken over het gebruik en hoe bepaal je een prijs voor een foto of wil je wel geld voor je foto vragen. We zijn er met elkaar uitgekomen met als resultaat een prachtig bier in een mooie verpakking.

Het biertje is lokaal te koop, kijk voor meer informatie op Nationaal park Utrechtse Heuvelrug

  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In
Original text
Rate this translation
Your feedback will be used to help improve Google Translate